

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Препоръчвам я на всеки, който няма много опит с тесто, защото процедурата е наистина проста
Нямат шанс дори най-упоритите петна
Ще ви трябват само 2 съставки, за да създадете този естествен тор
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви
Това е китайският начин за пране на кърпи
Трябва ви малко кокосово брашно и масло, смесено с канела и захар и става върховна вкусотия
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Сложих шипков мармалад в козунака и у дома са във възторг
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница